این روزها با توجه به حجم بالای استفاده از اینترنت، بازار مودم ها نسبت به گذشته بسیار داغتر شده است و شرکت های مختلفی انواع متفاوت مودم را به بازار عرضه می کنند. با توجه به نوع فعالیت و نحوه استفاده از اینترنت اکثر مردم نیاز به مودمی با سرعت بالا دارند. چنانچه شما هم تصمیم به خرید مودم را دارید حتما با گزینه های بسیاری رو به رو شده اید. فراوانی مدل ها در اولین قدم کار مشتری را بسیار سخت می کند و او را برای انتخاب سردرگم می کند. ما در این مقاله از صاران سعی داریم تا به بررسی یکی از مودم های ایرانسل بپردازیم تا نحوه انتخاب را برای شما آسان تر کنیم و شما با مودم ۴G/TD-LTE ایرانسل مدل TF-i60 H1 و مزایای آن آشنا شوید.
مودم ۴G/TD-LTE ایرانسل مدل TF-i60 H1
مودم tf-i60 یکی دیگر از محصولات شرکت ایرانسل است. ایرانسل این مودم را به نمایندگی شرکت هوآوی در ایران عرضه می کند. این مودم ثابت td-lte در حدود ۴۱۰ گرم وزن دارد و وزن مناسبی برای یک مودم می باشد. قیمت این مودم از ۳۵۹ هزار تومان تا ۲٫۲۰۰٫۰۰۰ هزار تومان است و بستگی به فروشگاهی که از آن خرید می کنید متفاوت است. قیمت آن نسبت به امکانات و مزایایی که دارد بسیار به صرفه است. پس این فرصت را از دست ندهید و از امکانات این مودم استفاده کنید.
مزیت اصلی این مودم این است که هر دو سیم کارت TD و FD را پشتیبانی می کند. شاید در حال حاضر در مناطقی سیم کارت TD به خوبی جواب ندهد اما در آینده حتما به این قابلیت نیاز پیدا می کنید. همچنین این مودم از قابلیت وای فای هم برخوردار است. یکی دیگر از نکاتی که در هنگام خرید مودم ایرانسل باید به آن توجه داشته باشید این نکته است که در مودم tf-i60 h1 نمی توانید همزمان از دو سیم کارت استفاده کنید و باید به انتخاب خود تنها از یکی از سیم کارت ها استفاده کنید.
این مودم تا ۳۲ نفر می توانند به راحتی استفاده کنند. همچنین مودمی است که تا ۱۰ سال آینده که اپراتورها به روز می شوند و قابلیت های جدیدی را وارد بازار می کنند قابلیت استفاده دارد و نیازهایتان را به راحتی پاسخ می دهد. چرا که سرعت انتقال داده ی این مودم تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه دانلود است و کشور ما هنوز قابلیت دانلود ۳۰۰ مگابیت را ندارد و این مودم خیلی از اپراتورهای ما جلوتر و به روزتر است و اگر بسترش فراهم باشد امکانات خوبی دارد. همینطور این مودم دارای پنل دریافت و ارسال اس ام اس است. همچنین مودم را می توانید به صورت بی سیم یا با سیم استفاده کرد. اما در نظر داشته باشید با توجه به ابعاد و وزن آن، گزینه خوبی برای استفاده به عنوان مودم همراه نیست.
تنظیمات مودم ۴G/TD-LTE ایرانسل مدل TF-i60 H1
منوی این مودم بسیار راحت و کاربر پسند می باشد و برای خیلی از مواردی که حتی به فکر شما هم نمی رسد این مودم قابلیت تنظیم را دارد.
تنظیمات VPN برای اتصال های خصوصی در مودم ۴G/TD-LTE ایرانسل مدل TF-i60 H1
یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) یک شبکه خصوصی است که بر اساس یک شبکه عمومی موجود ایجاد شده است. یک VPN برای اطمینان از محرمانه بودن و امنیت اطلاعات ارتباطات از تکنیک های امنیتی مانند رمزگذاری و احراز هویت استفاده می کند. به عنوان مثال، برای دسترسی به شبکه شرکت از رایانه، می توانید کامپیوتر خود را به سرور VPN شرکت متصل کنید. با این کار می توانید به راحتی به منابع شبکه ایمن در شبکه شرکت دسترسی پیدا کنید.
معرفی پروتکل L2TP
پروتکل L2TP یا Layer 2 Tunneling Protocol یکی از محبوب ترین و دوست داشتنی ترین سرویس های VPN می باشد که با ترکیب شدن با پروتکل امنیتی IPsec برای رمزنگاری داده های انتقالی، یک بستر تقریبا امن و دارای حریم خصوصی را به کاربران ارائه می دهد. با توجه به اینکه پروتکل IPsec به تنهایی دارای آسیب پذیری های امنیتی چندان شناخته شده ای نمی باشد از L2TP به عنوان یک سرویس قابل اعتماد و با امنیت در شبکه نام برده می شود و برای افرادی که به امنیت اطلاعاتشان اهمیت می دهند بسیار مناسب است.
به طور کلی در شبکه های رایانه ای، پروتکل تونل گذاری لایه ۲ (L2TP) یک پروتکل تونل زنی می باشد که برای پشتیبانی از شبکه های خصوصی مجازی (VPN) یا به عنوان بخشی از ارائه خدمات توسط ISP استفاده می شود. این از رمزگذاری (“پنهان کردن”) فقط برای پیام های کنترل خود استفاده می کند (با استفاده از یک رمز اختیاری از پیش به اشتراک گذاشته شده)، و به تنهایی رمزگذاری یا محرمانه بودن محتوا را فراهم نمی کند. بلکه یک تونل برای لایه ۲ (که ممکن است رمزگذاری شده باشد) فراهم می کند و ممکن است خود تونل از طریق پروتکل رمزگذاری لایه ۳ مانند IPsec عبور کند.
L2TP (Layer Two Tunneling Protocol) یک روش VPDN است که به کاربران شماره گیری اجازه می دهد تا اتصال VPN را از سرویس گیرنده های L2TP یا متمرکز کننده های دسترسی L2TP (LAC) راه اندازی کرده و از طریق PPP به یک سرور شبکه L2TP (LNS) متصل شوند. پس از اینکه اتصال با موفقیت برقرار شد، LNS آدرس های IP را به کاربران قانونی اختصاص می دهد و به آنها اجازه می دهد تا به شبکه خصوصی دسترسی پیدا کنند. دستگاه Hillstone به عنوان LNS در شبکه تونل L2TP عمل می کند. این دستگاه ارتباطات مربوط به سرویس گیرنده های L2TP یا LAC را می پذیرد، احراز هویت و مجوز را اجرا می کند و آدرس IP، آدرس سرور DNS و آدرس سرور WINS را به کاربران قانونی اختصاص می دهد.
معرفی پروتکل PPTP
PPTP یکی از رایج ترین و البته ضعیف ترین پروتکلهایی است که در ارتباطات VPN استفاده میشود. PPTP مخفف Point-to-Point Tunneling Protocol است توسط شرکت مایکروسافت ایجاد شده است که برای تونلینگ استفاده شده و با پروتکل MPPE رمزگذاری میشود. این پروتکل آسیب پذیری های امنیتی مختلفی دارد که ارتباط و دادههای ارسالی را در خطر لو رفتن توسط سازمان های امنیتی قرار میدهد ولی چون در اکثر سیستم عاملها تعبیه میشود و از طرفی استفاده از آن آسان و سریع است، به یکی از رایج ترین پروتکلها تبدیل شده است. اگر امنیت ارتباطتان اهمیت ندارد PPTP میتواند بهترین گزینه برای شما باشد.
در واقع، پروتکل تونل کردن نقطه به نقطه (PPTP) یک پروتکل شبکه است که با ایجاد یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) از طریق شبکه های داده مبتنی بر TCP / IP، امکان انتقال امن داده ها از یک سرویس گیرنده از راه دور به یک سرور سازمانی خصوصی را فراهم می کند. PPTP از شبکه های خصوصی مجازی درخواستی، چند پروتکلی و مجازی از طریق شبکه های عمومی مانند اینترنت پشتیبانی می کند. فناوری شبکه PPTP گسترش پروتکل دسترسی از راه دور نقطه به نقطه می باشد که در سند توسط گروه ویژه مهندسی اینترنت (IETF) با عنوان “پروتکل نقطه به نقطه برای انتقال داده های چند پروتکل از طریق نقطه” تعریف شده است. -to-Point Links “که به آن RFC 1171. گفته می شود. PPTP پروتکل شبکه ای است که بسته های PPP را در برنامه های داده IP برای انتقال از طریق اینترنت یا سایر شبکه های مبتنی بر TCP / IP کپسوله می کند. همچنین از PPTP می توان در شبکه های خصوصی LAN-to-LAN استفاده کرد.
همچنین PPTP می تواند به کاربران متصل به اینترنت از راه دور و متصل به اینترنت دسترسی به شبکه داخلی شرکت شما را فراهم کند. PPTP بدیهی است از ترافیک کاربران شما محافظت می کند در حالی که اینترنت را مرور می کند. PPTP، یک پروتکل تونل زنی لایه ۲، روشی ایمن را برای انتقال بسته های لایه ۳ لایه IP به لایه های پروتکل لایه به نقطه پروتکل (PPP) فراهم می کند.
معرفی قابلیت DMZ بر روی مودم ۴G/TD-LTE ایرانسل مدل TF-i60 H1
یکی از اصلی ترین کاربرد های DMZ برای استفاده از دوربین های مداربسته و دسترسی به تصاویر آنها از راه دور می باشد. توجه فرمایید کاربرد های DMZ تنها به دوربین های مداربسته محدود نمی شود و می توانید برای مقاصد مختلف IP مورد نظر را تخصیص داده و از دی.ام.زد استفاده کنید.