آموزش تصویری تنظیمات مودم دی لینک و جلوگیری از هک مودم d-link 2730u و d-link 2740u
با تنظیمات مودم دی لینک همراه باشید. مودم های دی لینک، از قدیمی ترین و شناخته شده ترین انواع مودم در بازار ایران می باشند. در این مطلب قصد داریم تنظیمات مودم d-link 2730u و کانفیگ مودم d-link 2740u را به صورت تصویری و گام به گام به شما عزیزان آموزش دهیم. در انتهای آموزش چند راه برای افزایش امنیت شبکه وایرلس و جلوگیری از هک وای فای d-link 2740u ارائه شده است.
مقایسه ویژگیهای سخت افزاری
اگر چه روش اجرای تنظیمات مودم d-link 2730u و کانفیگ مودم d-link 2740u مشابه یکدیگر می باشد، اما همانطور که در تصویر مشخص است این دو مودم adsl ویژگی های سخت افزاری متفاوتی دارند. مهمترین تفاوت مودم d-link 2730u با مودم d-link 2740u در تعداد آنتن می باشد. مودم d-link 2740u دو آنتن با قدرت آنتن دهی dBi 5 بوده که از یک آنتن با قدرت dBi 3 مودم d-link 2730u قدرت پوشش دهی بالاتری در شبکه وای فای دارد. حداکثر سرعت مودم d-link 2740u نیز بالاتر و با Mbps 300 دو برابر سرعت مودم d-link 2730u با Mbps 150 سرعت می باشد. هر دو مدل از چهار پورت LAN بهره برده و فاقد پورت WLAN و USB می باشند. این دو مدل با فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتزی، پشتیبانی از استانداردهای سری N، G و B و امنیت بالای شبکه با کلیه سرویس دهنده های اینترنت ایران سازگاری دارند.
معرفی چراغ های موجود در مودم D-Link
۱٫ چراغ Power (خاموش و روشن) : هنگامی که این چراغ روشن باشد به این معنی است که مودم شما به درستی به آداپتور برق متصل است.
۲٫ چراغ LAN (شبکه) : روشن بودن این چراغ نمایانگر متصل بودن LAN به دستگاهی دیگر می باشد.
۳٫ چراغ Wireless (وای فای) : هنگامی که این چراغ روشن باشد یعنی وایرلس یا وای فای مودم شما فعال می باشد.
۴٫ چراغ WPS : این چراغ به تنظیمات امنیتی شبکه های وای فای مربوط می شود.
۵٫ چراغ USB : هنگامی که این چراغ روشن باشد به معنای این است که یک دستگاه USB به مودم متصل است.
۶٫ چراغ DSL : این چراغ همان سرویس ADSL است که بر روی خط تلفن در نظر گرفته شده و به مودم متصل است.
۷٫ چراغ Internet یا کره زمین : هنگامی که این چراغ روشن باشد به این معنا است که شما تنظیمات مودم را به درستی انجام داده اید و مودم شما به اینترنت متصل است.
آموزش تنظیمات و کانفیگ مودم d-link 2740u و d-link 2730u
پس از باز کردن جعبه مودم و انجام اتصالات فیزیکی از قبیل اتصال مودم به خط تلفن و کامپیوتر، نوبت به پیکربندی یا انجام تنظیمات مودم دی لینک می رسد. پیکربندی یا کانفیگ مودم در واقع تنظیم و تطابق امکانات مودم با توجه به سرویس ارائه دهنده اینترنت شما می باشد. تا تنظیم مودم از لحاظ نرم افزاری انجام نشود، شما امکان اتصال به شبکه اینترنت را نخواهید داشت. در این آموزش فرض ما بر این است که اتصالات فیزیکی مودم و تنظیمات اینترنت ویندوز شما درست انجام شده است. در ضمن کلیه اطلاعات ارائه شده برای تنظیمات مودم d-link 2730u در کانفیگ مودم d-link 2740u کاربرد دارد.
اگر مایل هستید نحوه تنظیم کردن آی پی استاتیک را روی مودم دی لینک یاد بگیرید، حتماً مقاله تنظیمات آی پی استاتیک روی مودم دی لینک را بخوانید.
گام اول، ورود به صفحه تنظیمات مودم دی لینک d-link 2730u و d-link 2740u
۱- مرورگر را باز می کنیم، فرقی نمی کند از چه مرورگری استفاده می کنید، گوگل کروم، موزیلا فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر یا سایر مرورگرها، در همگی امکان کانفیگ مودم d-link 2740u وجود دارد.
۲- در آدرس بار یا همان کادر مستطیل شکل بالای مرورگر آدرس ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱ را تایپ می کنیم. دکمه اینتر را فشار می دهیم.
۳- صفحه ای باز می شود که در آن از ما اطلاعات هویتی می خواهد. یوزر نیم و پسورد به صورت پیش فرض کلمه admin است. مگر اینکه از قبل برای امنیت شبکه نام کاربری و رمز عبور دیگری برای مودم خود تعیین کرده باشید.
تذکر ۱: نام کاربری و رمز عبور در این مرحله با نام کاربری و رمز عبوری که سرویس دهنده اینترنت به شما داده است، فرق می کند.
تذکر ۲: اگر نام کاربری و رمز عبور جدیدی برای سیستم خود تعیین کرده اید و آن را فراموش کرده اید، می توانید مودم خود را به صورت دستی ریست کنید و با نام پیش فرض admin وارد شوید. توجه داشته باشید که در این حالت، کلیه تنظیمات مودم دی لینک باید از اول انجام شوند.
۴- پس از وارد کردن یوزرنیم و پسورد دکمه Log In را می زنیم.
گام دوم، ورود به برنامه تنظیمات مودم دی لینک d-link 2730u و d-link 2740u
۱-پس از log in وارد صفحه ای مطابق شکل می شوید. بالای صفحه روی نوار سیاه رنگ و همچنین در زیر نوار نارنجی در مستطیل کوچک سفید رنگ سمت چپ صفحه مدل مودم شما نوشته شده است.
۲-پنج تب set up، maintenance، advanced، status و help در بالای صفحه وجود دارد. به طور پیش فرض برنامه در تب set up و ستون wizard باز می شود.
۳-مطابق شکل روی دکمه Setup Wizard کلیک می کنیم.
۴- صفحه ای مطابق شکل ظاهر می شود که درباره مراحل تنظیمات مودم دی لینک توضیح می دهد. دکمه Next را می زنیم.
گام سوم، صفحه تنظیمات پسورد
۲- مرحله اول تنظیمات پسورد، در این مرحله می توانید تنظیمات پیش فرض رمز عبور ورود به مودم را که admin بود، تغییر دهید. لزومی برای این کار وجود ندارد.
می توانیم با زدن دکمه skip از این مرحله صرفنظر کرده، وارد مرحله بعد شویم.
۳- با این حال اگر مایل به تغییر هستید؛ در کادر اول رمز عبور فعلی (admin) و در کادر دوم و سوم رمز عبور جدید را بنویسید.
۳-دکمه Next را فشار دهید.
تذکر: در هر مرحله با زدن دکمه Back وارد مرحله قبل و با زدن دکمه Cancel می توانید از تنظیمات صورت گرفته صرفنظر کرده و دوباره همه را از اول انجام دهید.
گام چهارم، صفحه تنظیمات زمانی در تنظیمات مودم دی لینک d-link 2730u
۱- در این بخش در کادر دوم یا تایم زون، منطقه زمانی تهران را انتخاب کنید.
۲- دکمه Next را بزنید.
تذکر: اگر از محصولات شرکت اپل استفاده می کنید، انتخاب محدوده زمانی USA برای شما بهتر است.
گام پنجم، صفحه تنظیمات اتصال به اینترنت
۱- در کادر Country، نام کشور ایران را انتخاب می کنیم.
۲- در کادر دوم یا Internet Service Provider، نام شرکت سرویس دهنده اینترنت خود (مثلا در مورد مخابرات (IRAN TCT) را انتخاب می کنیم.
۳- در کادر سوم، نوع پروتکل اینترنت خود را انتخاب می کنیم. با انتخاب گزینه PPPoE هربار پس از روشن کردن دستگاه به طور خودکار به اینترنت مودم adsl خود وصل می شویم و دیگر نیازی به ساخت کانکشن نداریم. با انتخاب گزینه Bridge هربار قبل از اتصال باید کانکشن بسازیم و نام کاربری و رمز عبور را در آن وارد کنیم. برای انواع مودم adsl، گزینه PPPoE را انتخاب کنید.
۴- در کادر سوم نوع کانکشن LLC در کادر چهارم مقدار VPI برابر با صفر و در کادر پنجم مقدار VCI را برابر ۳۵ قرار می دهیم.
نکته: مقادیر معمول، اندازه های ذکر شده در بالاست. اما برخی از سرویس دهنده ها مقادیر متفاوتی را برای تنظیمات در نظر می گیرند که این مقادیر را می توانید از پشتیبانی شرکت بپرسید.
۵-با انتخاب گزینه PPPoE برای پروتکل اتصال، کادری در زیر صفحه باز می شود که از شما نام کاربری و رمز عبور را برای اتصال خودکار می خواهد. در این قسمت، یوزر نیم و پسوردی را که شرکت سرویس دهنده اینترنت به ما ارائه کرده است، وارد می کنیم. در کادر سوم دوباره پسورد را تایپ می کنیم.
۶-دکمه Next را می زنیم.
گام ششم، صفحه تنظیمات وای فای مودم دی لینک
۱-وارد صفحه تنظیمات وایرلس مودم دی لینک می شویم. اگر قصد ندارید از امکانات وای فای مودم خود استفاده کنید. می توانید تیک گزینه وایرلس را در ابتدای صفحه بردارید و دکمه Next رابزنید.
۲-اگر قصد استفاده از امکانات وای فای مودم adsl خود را دارید، در کادر سفید روبروی گزینه Wireless Network Name نامی دلخواه برای وای فای خود انتخاب کنید. این نام بعد از این روی کلیه دستگاه هایی که از شبکه وایرلس استفاده می کنند، به عنوان شناسه وای فای شما نوشته می شود و با انتخاب آن می توانید از اینترنت وای فای خود استفاده کنید.
۳-شاید فکر کنید اگر نام شبکه وای فای برای همه قابل دسترسی باشد، هر کسی به راحتی با هک شبکه می تواند به اطلاعات شما دسترسی پیدا کند، در این صورت می توانید با انتخاب گزینه Invisible به راحتی وای فای خود را از دید افراد ناشناس مخفی کنید. برای اینکه پسورد شما هک نشود، پیشنهاد میکنیم مقاله جلوگیری از هک وای فای را بخوانید.
نکته: با انتخاب این گزینه، کاربران جدید نیز نمی توانند به شبکه شما دسترسی داشته باشند.
۴-در بخش Security Level سطح امنیتی شبکه وای فای خود را مشخص می کنیم. بالاترین میزان WPA2-PSK است که در صورت انتخاب این گزینه باید یک رمز عبور حداقل ۸ کاراکتری در بخش فعال شده WPA2 Pre-Shared Key تایپ کنیم. کلیه دستگاه های جدید باید با وارد کردن این رمز عبور به اینترنت متصل شوند.
۵-دکمه Next را می زنیم.
گام هفتم، تایید اطلاعات
۱- در این مرحله صفحه ای حاوی اطلاعات وارد شده توسط شما نمایش داده می شود، آنها را کنترل کنید و در صورت درستی اطلاعات دکمه Apply را بزنید.
۲-در صورت وجود ایراد نیز می توانید با دکمه Back مرحله به مرحله به عقب برگشته و اطلاعات را تصحیح کنید.
تا اینجا تنظیمات مودم d-link 2730u و کانفیگ مودم d-link 2740u یکسان بود. اما یک سری امکانات اضافه در مدل ۲۷۴۰u و همچنین ترفندهایی برای جلوگیری از هک وای فای d-link 2740u وجود دارد که در این بخش به آنها می پردازیم.
گام هشتم، تغییر آی پی مودم دی لینک ( تغییر آی پی مودم dlink )
برای تغییر آی پی مودم دی لینک باید مراحل زیر را گام به گام انجام دهید:
- در نوار ابزار مرورگر خود آدرس آی پی ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱ را وارد کرده و سپس دکمه enter را فشار دهید.
- سپس صفحه لاگین با کادرهای نام کاربری و رمز عبور نمایش داده می شود. برای هر دو کادر به صورت پیش فرض کلمه admin را وارد کنید.
- شما وارد تنظیمات مودم خود شده اید. سپس به تب SETUP بروید و بر روی گزینه Local Network کلیک کنید.
- سپس در بخش Router settings در کادر router IP Address می توانید آی پی مودم را به راحتی تغییر دهید.
- در انتها بر روی گزینه save کلیک کنید. تغییر آی پی مودم دی لینک شما با موفقیت انجام شد.
نکته : این نکته را در نظر داشته باشید که که رنج آی پی مودم دی لینک بین ۳۳ تا ۲۵۴ می باشد.
گام نهم، بهبود شبکه وای فای
۱- با انتخاب گزینه Wireless Setup وارد بخش تنظیمات وای فای می شویم.
۲- گزینه Wireless Basic Setting را انتخاب می کنیم.
۳- در این مرحله با انتخاب گزینه Auto از بخش Channel Number قادر به انتخاب دستی شماره کانال های با ترافیک کم هستیم. شماره های ۱، ۳، ۸ و ۱۱ را می توانید وارد کنید.
۴- با انتخاب گزینه ۴۰/۲۰ در بخش پهنای باند، می توانیم سیگنال های بهتری داشته باشیم.
۵- دکمه Apply Changes را می زنیم.
جلوگیری از هک وای فای d-link 2740u
کانفیگ مودم d-link 2740u گام دهم، تغییر رمز وای فای مودم دی لینک
در ابتدا ویدئوی آموزشی جهت جلوگیری از هک وای فای برای شما عزیزان نمایش می دهیم که می توانید به راحتی از هک وای فای مودم خود جلوگیری کنید. سپس به صورت تصویر و متن نیز این مراحل را توضیح داده ایم:
اکنون مراحل را به صورت تصویری می توانید انجام دهید :
۱- این بار با انتخاب گزینه Wireless Security از بخش Wireless Setup وارد تنظیمات رمز وای فای می شویم.
۲- با انتخاب گزینه WPA2 mixed در بخش Encryption امکان تغییر نحوه رمزگذاری را داریم. کانال شماره ۱ تا ۶ انتخاب مناسبی برای استفاده عادی می باشد.
۳- گزینه Apply Changes را می زنیم.
گام یازدهم، غیرفعال کردن WPS در مودم دی لینک
۱- گزینه WPS امکان اتصال به شبکه وای فای را بدون نیاز به وارد کردن رمز برای کاربر فراهم می کند. پس غیرفعال کردن آن جهت جلوگیری از هک وای فای d-link 2740u کار عاقلانه ای به نظر می رسد.
۲- با انتخاب تب Advanced وارد تنظیمات WPS می شویم.
۴- با برداشتن تیک گزینه Disabled WPS را فعال می کنیم.
۴- دکمه Apply Changes را می زنیم.
تذکر این امکان در تنظیمات مودم d-link 2730u نیز وجود دارد.
مخفی کردن نام شبکه وای فای و اضافه کردن پسورد که در بالا شرح داده شد نیز از راه های افزایش امنیت و جلوگیری از هک وای فای d-link 2740u محسوب می شوند.
انجام پورت فورواردینگ در مودم دی لینک
هنگامی که شما داخل تنظیمات مودم دی لینک خود هستید، اکنون می توانید پورت forwarding را نیز فعال کنید. از این پورت جهت انتقال تصاویر و همچنین دسترسی داشتن به سرویس های داخل شبکه استفاده می شود. مودم دی لینک نیز از این قابلیت نیز پشتیبانی کرده و این پورت را بر روی مودم خود تنظیم کنید. حال با هم مراحل تنظیم پورت فورواردینگ را بر روی مودم دی لینک انجام می دهیم.
۱٫ در مرحله اول بعد از اینکه وارد تنظیمات مودم دی لینک شدید، باید بر روی تب advanced کلیک کنید.
۲٫ بعد از آن صفحه ای باز می شود که در ساید بار سمت چپ صفحه گزینه هایی وجود دارد، شما باید بر روی گزینه port Forwarding یا NAT Forwarding و یا Vertual Server کلیک کنید.
۳٫ در صفحه باز شده باید بر روی دکمه add کلیک کنید. تا بتوانید سرویس های خود را اضافه کنید.
۴٫ در صفحه ای که شما مشاهده می کنید، منو Port Forwarding Setup وجود دارد. شما اتصالی که استفاده می کنید را در کادر کشویی Wan Connection انتخاب کنید.
۵٫ اکنون در کادر مربوط به server name نیز نام سرور داخلی خود را که سرویس تحت وب بر روی آن قرار گرفته را وارد کنید.
۶٫ سپس در کادر select a service که سرویس هایی را از قبل تعیین شده و شما از ان استفاده می کنید را انتخب کنید. اگر در بین این سرویس ها، سرویس شما وجود نداشت، می توانید اطلاعات مربوط به سرویس خودتان را در قسمت Custom Server وارد کنید.
۷٫ سپس در کادر Schedule هم می توانید زمان هایی که برای برقراری ارتباط مجاز هستند را تعیین کنید.
۸٫ و در کادر Server IP address نیز آدرس IP سرور خود را وارد کنید.
۹٫ سپس در جدولی زیر این گزینه ها نشان داده می شود، در بخش External Port Start و External Port End باید بازه شماره پورت ورودی از سمت اینترنت خود را وارد کنید. سعی کنید شماره پورتی را انتخاب کنید که متناسب با سرویس شما باشد.
۱۰٫ بعد از آن در قسمت protocol دو گزینه TCP و UDP وجود دارد که شما باید بر اساس سرویس خود آن را انتخاب کنید.
۱۱٫ سپس در کادرهای مربوط به Internal Port Start و Internal Port End نیز پورت هایی که برای آن سرویس در سرور خود مشخص کردید را وارد کنید.
۱۲٫ در کادر مربوط به Remote IP نیز آدرس IP واسطه ای که در ارتباط با سرور می باشد را وارد کنید. البته این نکته را در نظر بگیرید که امکان دارد چند سرویس به یک سرور مرتبط باشد، به همین دلیل شماره پورت همه را باید وارد کنید.
۱۳٫ در انتها بعد از وارد کردن تمامی قسمت هایی که بیان کردیم، بر روی دکمه Apply جهت اعمال شدن تنظیمات کلیک کنید.
اکنون شما توانستید پورت فورواردینگ در مودم دی لینک انجام دهید. اگر قصد فوروارد کردن پورت های زیادی را دارید، باید همه مراحلی که برای شما توضیح دادیم را برای همه پورت ها تکرار کنید.
برای اینکه مطمئن شوید که پورت شما فوراورد شده است یا خیر؟ می توانید به سایت ping.eu بروید. بعد از اینکه وارد سایت شدید، بر روی دکمه port check کلیک کنید. اکنون صفحه ای برای شما نمایش داده می شود که می توانید پورت خود را بررسی کنید.
در بالای صفحه شما، آدرس IP شما نوشته شده است، بایستی این آدرس IP را کپی کنید و در صفحه باز شده، در داخل کادر مربوط به Ip address or host وارد کنید. سپس در قسمت port number هم پورتی را که فوروارد کرده اید را وارد کنید و بعد از آن بر روی دکمه go کلیک کنید. اگر پورت شما وارد شده باشد و باز باشد، در این قسمت کلمه open نمایش داده می شود، اما اگر پورت بسته باشد، کلمه close را مشاهده می کنید.
رفع خاموش شدن چراغ وای فای و اینترنت در مودم دی لینک
زمانی اتفاق می افتد که اینترنت مودم دی لینک شما قطع شده باشد. برای جویای علت وصل نشدن مودم d-link باید در ابتدا از وصل ودن اینترنت از سمت شرکت ارائه دهنده اینترنت مطلع شوید. اگر اینرنت از سمت ISP متصل بود برای رفع خاموش شدن چراغ وای فای و اینترنت مودم d-link خود مراحل زیر را با دقت تمام انجام دهید:
۱٫ خاموش کردن مودم
باید مودم خود را خاموش کرده و سپس به مدت ۵ الی ۱۵ دقیقه صبر کنی و سپس آن را روشن کنید. در اکثر مواقع این مشکل حل میشود.
۲٫ استفاده از نویز گیر و یا جدا کردن آن
اگر شما از نویزگیر استفاده میکنید، آن را جدا کنید. سپس بدون نویز گیر اینترنت خود را بررسی کنید. اگر به اینترنت متصل شدید که مشکل از نویزگیر بوده است. اما اگر از نویز گیر استفاده نمیکنید، سیم دریافتی از پریز تلفن را به نویزگیر متصل کرده و آن را تست کنید. به احتمال قوی مشکل عدم اینترنت رفع میشود.
۳٫ ریست مودم یا بازگردانی به تنظیمات کارخانه
جهت ریست مودم، در پشت دستگاه سوراخی وجود دارد که با استفاده از شی نوک تیزی میتوانید به مدت چند ثانیه نگه دارید. این کار موجب ریست مودم میشود. بعد از ریست باید کانفیگ مودم خود را انجام دهید. اگر مودم ریست نشد، دلایلی دارد که میتواندخاموش بودن دستگاه بوده باشد و یا فریم ور مودم اخرین بروزرسانی لحاظ نشده است. به همین علت موجب ریست نشدن مودم میشود.
مشکل باز نشدن صفحه تنظیمات یا کانفیگ مودم دی لینک
۱٫ اشتباه نوشتن آی پی مودم
این امکان وجود دارد که ادرس آی پی را در مرورگر اشتباه وارد کرده باشید. برای اطلاع از آرس آی پی خود میتوانید به منوی Start در .یندوز خود بروید و در قسمت جستجو کلمه Cmd را تایپ کنید. سپس صفحه سیاه رنگی باز میشود و سپس کلمه Ipconfig را بنویسید و سپس اینتر (Enter ) را بزنید. در قسمت Default Gateway، آدرس آی پی نوشته شده و میتوانید از آن استفاده کنید.
۲٫ بررسی تنظیمات اینترنت
جهت بررسی اینترنت به Control Panel در ویندوز خود بروید و در قسمت Internet Option در تب Connections و روی Lan Settings کلیک نمایید. صفحه ای باز میشود و در آن دو قسمت Use Automatic Configuration Script و Use A Proxy Server For Your Lan را تیکشان را بردارید و سپس تیک مربوط به Automatic Detect Setting را بزنید و سپس بر روی دکمه Ok کلیک کنید. سپس جهت تست مرورگری را باز کنید و حال بررسی کنید که آیا مشکل شما رفع شده است یا خیر.
۳٫ بررسی تنظیمات شبکه
برای بررسی شبکه که بدانید آیا مشکلی ندارد. به منوی Start رفته و سپس وارد Control Panel شوید. سپس به قسمت Network And Sharing Center و بعد هم Change Adaptor Setting را کلیک کنید تا وارد صفحه مربوط به آن شوید. اکنون در صفحه باز شده شبکه های خود را مشاهده میکنید. بر روی شبکه مدنظر خود کلیک راست کنید و سپس Properties را انتخاب کنید. سپس گزینه Internet Protocol Version4 را انتخاب کرده و سپس Properties را کلیک کنید. صفحه ای باز میشود که در تب General دو گزینه Obtain An Ip Address Automatically فعال باشد. بعد از آن به تب Alternate Configuration بروید و گزینه Automatic Private Ip Address را فعال کنید و سپس دکمه ok را بزنید. به احتمال خیلی زیاد مشکل شما رفع میشود.
۴٫ تست با دستگاهی دیگر
برای اطمینان از مشکل نداشتن میتوانید با دستگاه دیگری به تنظیمات مودم خود دسترسی داشته باشید.
۵٫ ریست مودم
اگربا تمامیمراحل گفته شده مشکل شما رفع نشد، میتوانید با ریست مودم مشکل خود را رفع کنید. جهت ریست مودم، شی نوک تیزی را به سوراخی که در پشت دستگاه وجود دارد به مدت ۵ الی ۱۵ ثانیه نگه داشته و سپس دستگاه ریست میشود.
مشکل قطع شدن اینترنت مودم دی لینک
برای رفع مشکل قطعی اینترنت مودم دی لینک میتوانید در ابتدا اسپلیتر را بررسی کرده و مطمئن شوید که سالم است. سپس خطی که به سیستم کامپیوتر شما متصل است را بررسی کنید تا از متصل بودن شبکه مطمئن شوید. در انتها مودم خود را خاموش کرده و بعد از ۱۰ دقیقه آن را روشن کنید.
کارشناسان ما در فروشگاه اینترنتی صاران مارکت آماده پاسخگویی و مشاوره تلفنی و حضوری به شما عزیزان در خصوص کانفیگ انواع مودم هستند. با ما در تماس باشید!
۰۵۱۳۷۲۳۲۶۰۰ و ۰۹۰۲۷۲۳۲۶۰۰
یک دیدگاه
نادر
درود بر شما عای بود
صاران مارکت
با سلام خدمت شما دوست بزرگوار. ممنون از شما